Ingyenes Web of Science szemináriumok októberben


Ezúton szeretnénk felhívni egyetemi polgáraink figyelmét az okosabb kutatások elősegítése témakörben – október hónapra – meghirdetett ingyenes webináriumok lehetőségére:


2020. október 04, 09.00–10.00:

Bevezető az EndNote Desktop használatába

Szeretne időt spórolni a kézirat írása közben? Az EndNote Desktop segítségével pillanatok alatt helyesen idézheti a szakirodalmat és formázhatja különböző stílusokra. A webinár során bemutatjuk az EndNote Desktop X9 használatának alapjait, a szakirodalom gyűjtésétől egészen a hivatkozások beszúrásáig.
Regisztráció


2020. október 20, 09.00–10.00:

Nyílt hozzáférésű publikációk megállapítása és elemzése a Web of Scienceben

A 13. Open Access hét keretén belül bemutatjuk, hogyan azonosíthatóak, elemezhetőek a nyílt hozzáférésű publikációk a Web of Scienceben és az InCites platformon.
Regisztráció


2020. október 21, 09.00–10.00:

A megújult InCites felület bemutatása

Az InCites felülete megújult, felhasználóbarátabb, áttekinthetőbb és flexibilisebb lett. Megmutatjuk, hogyan hozhatja létre elemzéseit az új platformon és milyen változásokat eszközöltünk a felületen az effektívebb elemzések elősegítésére.
Regisztráció


2020. október 22, 09.00–10.00:

Szerzői rekordok a Web of Scienceben

Ne hagyja, hogy a publikációit összekeverjék egyéb szerzők publikációival. Bemutatjuk, hogyan találja meg és hogyan pontosíthatja saját szerzői profilját a Web of Scienceben a megújult Author Search Beta segítségével és hogyan tarthatja frissen mind a Web of Science mind Publons profilját egyszerre.
Regisztráció