Educatio Kiállítás a Soproni Egyetemmel

A tavalyi virtuális oktatási seregszemle után visszatért a Hungexpo területére az Educatio Oktatási Szakkiállítás és Vásár. A 2022-es Educatio kiállítás az első teljes körű megjelenési lehetőség a modellváltásban résztvevő egyetemeknek, hogy megmutathassák, milyen lehetőségeket kínálnak az érdeklődőknek.  A szakkiállításon egy helyen, egy időben szerezhetők meg a továbbtanulással és karrierlehetőségekkel kapcsolatos információk, a felvételizők pedig a felsőoktatási intézmények hallgatóitól is  kaphatnak válaszokat az egyes szakokról, ösztöndíjakról, a kollégiumi elhelyezésről, az intézményekben szervezett szabadidős tevékenységekről és magáról az egyetemi életről.

A rendezvényen a  Soproni Egyetemen működő négy kar szakemberei és hallgatói is képviseltetik magukat, akik minden az egyetem által nyújtott lehetőségről, tapasztalatokról tudnak tájékoztatást adni.

A Soproni Egyetem és a VOLT Fesztivál az A/2-es csarnokban, a HF 28 - as standon vár minden érdeklődőt, ahol a továbbtanulási információk mellett sok ajándék és nyereményként akár Volt Fesztivál bérletek is várják a jövendőbeli hallgatókat.


A belépés minden vendég számára ingyenes, de regisztráció köteles. 

Bővebb információk és regisztráció: www.educatioexpo.hu