Sikerrel zárult az Egyetemfoglaló vetélkedő a Soproni Közgázon!


23 csapat részvételével, izgalmas stratégiákkal zárult a kilencedik Egyetemfoglaló vetélkedő a Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Karán.

 

Minden eddiginél több, 23 középiskolás csapat mérte össze tudását az EcoSim Oktatási Szimulációk szoftverének segítségével, hogy egy-egy virtuális boltot vezetve mérkőzzenek meg egymással. A két hetes versengés végeztével a szakmai verseny első helyét a szombathelyi Vas Megyei Szakképzési Centrum Horváth Boldizsár Közgazdasági és Informatikai Technikum, „Nyerő Páros” csapata szerezte meg, őket sorban a Győri SzC Deák Ferenc Közgazdasági Technikum, „Közgamik” csapata, a szintén innen érkező „A 4 vezér” csapata, a Soproni SZC Fáy András Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikum „Odaadó Oroszlánok” csapata, majd a Győri SzC Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum „Krúdy fröccs” csapata követte.

A csapatoknak idén egy marketinges külön feladatot is be kellett adniuk, egy rövid kisfilm kíséretében. A szakmai zsűri döntése alapján a legmarketingesebb csapat a Győri SzC Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum, „Krúdy fröccs” csapata lett, őket kicsivel lemaradva a Soproni SZC Fáy András Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikum „Odaadó Oroszlánok” csapata és a VMSZC Kereskedelmi és Vendéglátó Technikum és Kollégium „Agyalós négyes” együttese követte.

Köszönjük a soproni DECATHLON-nak és a poloneked.hu-nak, hogy támogatták a vetélkedőt!

A helyezetteknek gratulálunk a kiemelkedő teljesítményükhöz, és köszönjük mindenkinek a részvételt!

Dr. Szóka Károly egyetemi docens