„What are you doing for #ErasmusDays? – Mit csináltok az #ErasmusDays alkalmából?”


Kedves Hallgatók! 

„What are you doing for #ErasmusDays? – Mit csináltok az #ErasmusDays alkalmából?” a mottója idén az #ErasmusDays programsorozatnak, az Erasmus+ program nemzetközi ünnepének, mely október 15-17. között zajlik világszerte és főbb témái közé tartozik a távoktatás, a környezetvédelem, az egészség, a szolidaritás és a társadalmi inklúzió. 


A vírushelyzetre való tekintettel idén nem tudjuk megszervezni a már hagyományos egyetemi szintű mobilitási tájékoztató napot, a Mobility Day „GIVE YOUR ERASMUS+ DISCOVERY A CHANCE” programot, amit az utóbbi két évben az #ErasmusDays programsorozat részeként tartottunk a Tempus Közalapítvány előadóinak részvételével. Azonban bízva abban, hogy úrrá tudunk lenni a helyzeten és hamarosan ismét esélyt adhatunk az Erasmusnak, idén is szeretnénk hozzájárulni a hallgatóság tájékoztatásához. Ehhez a Tempus Közalapítvány honlapján találtunk megosztásra szánt anyagokat, melyeket a mielőbbi személyes találkozás reményében teszünk közkinccsé. 

Nézzék meg Nsosso Espérance „Amit az Erasmusról tudnod kell” című 6,5 perces videóját:

Részletes információkért keressék fel a kari mobilitási oldalakat és kérdezzék a kari Erasmus koordinátorokat vagy a Kutatási és Külügyi Rektorhelyettesi Iroda munkatársait:

http://international.uni-sopron.hu/erasmus